Tarieven van de behandelingen. M.i.v. 1-1-2020

  • Pedicurebehandeling: €25,00  

 

  • Nagelbeugel: €22,00

 

  • Nagel reparatie d.m.v. acryl of gel:vanaf €19,00  

 

  • Orthese:vanaf €19,00

Betaling zowel contant als via Tikkie.

Prijslijst van enkele producten.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal producten die ik gebruik. U kunt deze ook bij  mij bestellen.

 

 

Prijslijst

Hypogeen Voet-beencrème, 100ml.

€ 8,95


Niet vette textuur die de huid laat ademen. Optimale hydratatie gedurende 24 uur en maakt de huid zacht en soepel. Mag ook onder steunkousen worden gebruikt. Ook in 50ml. en 300ml. verkrijgbaar.

SWP-Mycosenagels of SWP-Voetschimmel

€ 9,95


Behandeling tegen mycose (schimmel) nagels of tegen voetschimmel. 1x per dag moet deze gel worden ingemasseerd. Effectieve behandeling bij consequent gebruik.

Wandelwol 10gram.

€ 6,95


Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming.

Dadi oil. Nagelriemolie.

€ 5,25


Dadi 'Oil is een natuurproduct en is gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen.

Hypogeen Sport voet-beencrème, 50ml.

€ 4,75


Een niet vette emulsie. Bestanddelen o.a.: Arnica, AloeVera, Papaya en Urea. Ze helpen het voorkomen van schrijnende plekken en verminderen de kans op kwetsuren. Ook in 300ml. verkrijgbaar.

Voetcare. Bij transpiratie.

€ 10,95


Voetpoeder voor op sokken en in schoenen. Het absorbeert, verfrist en ontgeurt. Binnen 5-8 dagen droge en reukloze voeten. Ook geschikt voor mensen met zwemmerseczeem/voetschimmel. Schilfers verpulveren en verspreiden zich in de schoenen en sokken.