Tarieven van de behandelingen. M.i.v. 1-1-2020

  • Pedicurebehandeling: €25,00  

 

  • Nagelbeugel: €22,00

 

  • Nagel reparatie d.m.v. gel of acryl : vanaf €19,00  

 

  • Orthese:vanaf €19,00

Betaling zowel contant als via Tikkie.

Prijslijst van enkele producten.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal producten die ik gebruik. U kunt deze ook bij  mij bestellen.

 

 

Prijslijst

Hypogeen. Voet-beencrème, 100ml.

€ 8,95


Niet vette textuur die de huid laat ademen. Optimale hydratatie gedurende 24 uur en maakt de huid zacht en soepel. Mag ook onder steunkousen worden gebruikt. Ook in 50ml. en 300ml. verkrijgbaar.

Akileïne. Crème voor zeer droge voeten, 50ml.

€ 9,95


Nutri Crème, is een herstellende en regenererende crème tegen droge voeten. Deze hydrateert de droge voethuid, versoepelt en maakt de huid zacht. Wordt zeer snel door de huid opgenomen, is niet vet en bevat geen parabenen. ook speciaal aangewezen voor een oudere huid. Met galamboter, Macadamia, Paardekastanje, Arnica en Iparzine 4A.

Hypogeen. Voet-beencrème m.n.voor sporters, 300ml.

€ 15,95


Deze voet-beencreme is speciaal voor personen die een sport beoefenen of bij het inlopen van nieuw schoeisel. Een niet-vette en zeer snel in de huid opneembare formule die rijk is aan essentiële oliën die verfrissen, deodoriseren en voorkomen van schrijnende plekken zoals eelt en blaren. AloëVera en Urea zorgen voor de benodigde hydratatie en Arnica en Papaya verminderen de kans op kwetsuren. Ideaal voor wandelaars en actieve sporters.

SWP-Kalknagels of SWP-Voetschimmel

€ 9,95


Behandeling tegen schimmelnagels of tegen voetschimmel. 1x per dag moet deze gel worden ingemasseerd. Effectieve behandeling bij consequent gebruik.

Dadi oil. Nagelriemolie.

€ 5,25


Dadi 'Oil is een natuurproduct en is gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen.

Voetcare. Bij transpiratie.

€ 10,95


Voetpoeder voor op sokken en in schoenen. Het absorbeert, verfrist en ontgeurt. Binnen 5-8 dagen droge en reukloze voeten. Ook geschikt voor mensen met zwemmerseczeem/voetschimmel. Schilfers verpulveren en verspreiden zich in de schoenen en sokken.

Wandelwol 10gram.

€ 6,95


Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming.